

#### **RADAR L.A. 2013 PROFESSIONAL SYMPOSIUM Registration and Performance Selection Form**

Please complete and return to Deena Selenow: Symposium.Redcat@calarts.edu or fax to 213.237.2811

Name:	Email:		
Organization:	Position/Title:		
Day Phone:	Mobile:		
Symposium Pass: \$100 before Sept 20	\$125 on/ a	after Sept. 20	
Total (usd):	Date:		
Method of Payment (check one):			
Check: Checks may be mailed to: REDCAT Att: Syn Please make checks payable to " <b>REDCAT</b> "			
Card Number	-	EXP	
Name on Card	-	Security Code	
Billing Address			
Mailing Address (if different)			

#### **PERFORMANCE SELECTION**

\*\*Please Note: This form does not include performances at UCLA or The Getty Villa. For tickets to these events please contact UCLA Box Office at 310.825.2101 or The Getty Villa at 310.440.7300

Your Registration includes a <u>five-performance Festival Pass</u> (normally \$75), plus admission to <u>two additional performances on Thursday 9/26</u> as part of that day's Symposium schedule.

#### Included in Symposium: THURSDAY SEPTEMBER 26

Please select one of the below two 2pm performances (check one):

2:00 | El Gallo | Million Dollar Theater (90 min)

<u>OR</u>

2:00 | Hospital |Tower Theater (90 min)

**In addition, you are automatically registered for:** 7:30 | Stones in Her Mouth | Palace Theater (90 min)

### **FESTIVAL PASS SELECTION**

*Please note some performance have limited capacity. In the instance a performance you select is unavailable, you will be contacted directly with other options.* 

Please select five (5) additional performances by checking the boxes below.

*If you would like to select more than five performances, please do so. For added convenience we will process these additional selections at \$25 per performance.* 

\*Performances at the Center Theatre Group's Kirk Douglas Theater are located in Culver City: 9820 W Washington Blvd | Culver City, CA 90232

### WEDNESDAY SEPTEMBER 25

5:00   Hospital   Tower Theater (90 min)
5:00   Breaking the Waves   LATC: Theater 4 (55 min)
6:00   You Should Have Stayed Home, Morons   LATC (90 min)
7:00   El Gallo   Million Dollar Theater (90 min)
7:00   Stardust   REDCAT (85 min)
7:30   Clouded Sulphur   Automata (70 min)
7:30   Tercer Cuerpo   LATC: Theater 2 (70 min)
8:00   Uncle Ho to Uncle Sam   Kirk Douglas Theatre* (90 min)
9:00   The Year I Was Born   LATC: Theater 3 (120 min)

# THURSDAY SEPTEMBER 26

select above 2:00	El Gallo   Million Dollar Theater (90 min)
select above 2:00	Hospital   Tower Theater (90 min)
6:00	You Should Have Stayed Home, Morons   LATC (90 min)
7:00	Tercer Cuerpo   LATC: Theater 2 (70 min)
7:00	Breaking the Waves   LATC: Theater 4 (55 min)
7:30	Clouded Sulphur   Automata (70 min)

	7:30
included	7:30
N/A**	8:00
N/A**	8:00
	9:00
	9:00
	9:30

- 7:30 | Rodney King | Kirk Douglas Theatre\* (60 min)
  - 7:30 | Stones in Her Mouth | Palace (90 min)
    - 00 | Prometheus Bound | Getty Villa
    - 3:00 | Shun-kin | Freud Playhouse
      - 0 | The Year I Was Born | LATC: Theater 3 (90 min)
    - :00 | St. Jude | Kirk Douglas Theatre\* (90 min)
  - 9:30 | Dogugaeshi | REDCAT (60 min)

## FRIDAY SEPTEMBER 27

6:00   You Should Have Stayed Home, Morons   LATC (90 r7:00   Stardust   REDCAT (85 min)7:30   Clouded Sulphur   Automata (60)7:30   Track3   LATC: Theater 1 (75 min)8:00   El Gallo   Million Dollar Theater (90 min)8:00   Uncle Ho to Uncle Sam   Kirk Douglas Theatre* (90N/A**8:00   Prometheus Bound   Getty Villa	
7:30Clouded Sulphur   Automata (60)7:30Track3   LATC: Theater 1 (75 min)8:00El Gallo   Million Dollar Theater (90 min)8:00Uncle Ho to Uncle Sam   Kirk Douglas Theatre* (90	nin)
7:30   Track3   LATC: Theater 1 (75 min) 8:00   El Gallo   Million Dollar Theater (90 min) 8:00   Uncle Ho to Uncle Sam   Kirk Douglas Theatre* (90	
8:00   El Gallo   Million Dollar Theater (90 min) 8:00   Uncle Ho to Uncle Sam   Kirk Douglas Theatre* (90	
8:00   Uncle Ho to Uncle Sam   Kirk Douglas Theatre* (90	
N/A** 8:00   Prometheus Bound   Getty Villa	min)
<u>N/A**</u> 8:00   Shun-kin   Freud Playhouse	
8:00   Breaking the Waves   LATC: Theater 4 (55 min)	
8:30   Stones in Her Mouth   Palace (90 min)	
9:00   The Year I Was Born   LATC: Theater 3 (120 min)	
9:00   Hospital   Tower Theater (90 min)	
10:00   Jerk   MOCA (60 min)	

## **SATURDAY SEPTEMBER 28**

N/A**	2:00   Shun-kin   Freud Playhouse
	2:00   Stardust   REDCAT (85 min)
	3:00   Clouded Sulphur   Automata (60 min)
	3:00   Breaking the Waves   LATC: Theater 4 (55 min)
	4:00   Uncle Ho to Uncle Sam   Kirk Douglas Theatre* (90 min)
	4:00   Track 3   LATC: Theater 1 (75 min)
	5:00   Hospital   Tower Theater (90 min)
	6:00   Tercer Cuerpo   LATC: Theater 2 (70 min)
	6:00   You Should Have Stayed Home, Morons   LATC (90 min)
	7:00   Dogugaeshi   REDCAT (60 min)
	7:00   El Gallo   Million Dollar Theater (90 min)
	7:00   Rodney King   Kirk Douglas Theatre* (60 min)
	7:30   Clouded Sulphur   Automata (60 min)
N/A**	8:00   Prometheus Bound   Getty Villa
N/A**	8:00   Shun-kin   Freud Playhouse
	8:00   The Year I Was Born   LATC: Theater 3 (120 min)
	8:30   St. Jude   Kirk Douglas Theatre* (90 min)
	8:30   Stones in Her Mouth   Palace (90 min)
	10:00   Dogugaeshi   REDCAT (60 min)
	10:00   Jerk   MOCA (60 min)

#### **SUNDAY SEPTEMBER 29**

- 1:00
- 1:00 | St. Jude | Kirk Douglas Theatre\* (90 min)
  - 2:00 | Dogugaeshi | REDCAT (60 min)
  - N/A\*\* 2:00 | Shun-kin | Freud Playhouse
    - 3:30 | Hospital | Tower Theater (90 min)
    - 4:00 | Rodney King | Kirk Douglas Theatre\* (60 min)
    - 4:00 | Tercer Cuerpo | LATC: Theater 2 (70 min)
      - 5:00 | Clouded Sulphur | Automata (60 min)
        - 5:30 | Stones in Her Mouth | Palace (90 min)
        - 6:00 | Breaking the Waves | LATC: Theater 4 (55 min)
        - 6:00 | You Should Have Stayed Home, Morons | LATC (90 min)
        - 7:00 | Track 3 | LATC: Theater 1 (75 min)
        - 7:00 | Uncle Ho to Uncle Sam | Kirk Douglas Theatre\* (90 min)
    - 7:30 | Jerk | MOCA (60 min)
      - 8:00 | The Year I Was Born | LATC: Theater 3 (120 min)
    - 8:30 | Stardust | REDCAT (85 min)